IZH 350 1958

Deze nette IZH 350 (met zijspan) heeft weer een vonk, de motor loopt perfect.

Schakelaar Moto Guzzi Falcone

Voor de eigenaar van een (restauratie) Moto Guzzi Falcone de originele schakelaar gerestaureerd en de nieuwe voorzien van nieuwe bedrading in de originele kleuren.

BSA A65 U.S.A. 1968

Ook voor deze in originele staat zijnde BSA hebben wij een kabelboom mogen maken, inmiddels afgewerkt en gemonteerd en alles werkt weer naar behoren.

Harley Davidson - Dyna

Deze mooie Harley Davidson Dyna mogen voorzien van een kabelboomrestauratie, weer een prachtige motorfiets en wat een klappen produceert hij!

Velocette Venom Thruxton 1963

Voor deze prachtige 500 cc '63 hebben wij een nieuwe kabelboom en spanningsregelaar mogen maken en inbouwen, wat een machine wetende dat Velocette zeer succesvol was op de

 "Manx TT"  Isle of Man. 

MZ 660 Replica

Deze mooie MZ 660 Replica (nummer 091) mogen controleren op de elektronische functies, zo'n kans krijg je waarschijnlijk maar een keer, PRACHTIG!

BMW R80

Deze perfect gerestaureerde R80 hebben wij mogen voorzien van alle elektronische snufjes zoals de M- unit, stuurbuttons, Daytona Velona teller, LED verlichting (zoals Audi richtingaanwijzers, achter- en remlicht in het zweefzadel) enz.  

Suzuki GT750

Deze prachtige 3- cilinder GT750 (verbouwd door Gerard Kramer)  mogen voorzien van de voorbereidingen op de M- unit, Mo button & Mo- lock RFID Keyless (Caferacerwebshop.com), mooie opdracht.

BMW R100

Deze prachtige  BMW gecontroleerd op montage M- unit, alles werkt en rijdt weer perfect.

Honda CB 400 Four

De Honda is voorzien van allerlei updates zoals nieuwe kabelboom, stuurbuttons, koplamp, LED verlichting enz. De achterbrug, buddy e.d. geproduceerd door Gerard kramer. 

Nu gereed voor de spuiter.

Yamaha XS 650

De basis qua bedrading is gelegd, de eigenaar bouwt deze verder naar eigeninzicht af. Straks weer een prachtige XS op de weg!

Honda CX 500

Telefonisch hebben we de storing uit deze motorfiets mogen oplossen, de klant meet de waarden en wij hangen dit aan de oplossing. Deze CX 500 rijdt weer als vanouds, PRACHTIG!

Moto Guzzi 850 GT met Ed Pols zijspan

Uit deze goed onderhouden GT hebben wij enkele storingen mogen repareren en nieuwe bedrading in het zijspan mogen aanbrengen.

BMW R100 RT

Ook deze leuke Bobber hebben wij mogen voorzien van een nieuwe kabelboom en het aansluiten van push buttons de Kellerman richtingaanwijzers, achterlicht en remlicht in een. 

Harley Davidson Softail

Deze prachtige Harley hebben wij mogen voorzien van een stekkeraansluiting voor het rijden met aanhanger. Nadat deze is gespoten voorzien wij ook de aanhanger van een nieuwe kabelboom.

Moto Guzzi 1000 SP

Ook deze SP is voorzien van een nieuwe kabelboom en heeft later nog een aanpassing in het dashboard ondergaan naar LED. Weer een mooie SP 1000!

Suzuki VX 800 met Squire zijspan

De VX 800 hebben we mogen uitlijnen en een elektrische storing mogen oplossen, de combinatie rijdt weer als een zonnetje zonder spierpijn in de schouders!

Ducati 900 SD

Ook deze prachtige Ducati is voorzien van een nieuwe kabelboom is nu starten en rijden!

Honda CB 250

Voor deze mooie cafe racer Honda CB 250 hebben wij een nieuwe en aangepaste kabelboom mogen maken. Voorlopig kan deze motor weer jaren vooruit. 

Moto Guzzi V65 cafe racer

Deze motorfiets is compleet  uit elkaar geweest, gerestaureerd en gereviseerd, voorzien van elektronische ontsteking, Elektronik Sachse regelaar, LED richtingaanwijzers, Lithium accu, Daytona 80 teller en een nieuwe kabelboom. M.a.w. er staat een splinternieuwe V65!

Moto Guzzi California

De California kwam bij ons voor de opbouw van een dubbele USB  en 12V accessoires aansluiting.  

Moto Guzzi Le Mans met Ed Pols zijspan

Deze prachtige combinatie hebben wij mogen voorzien van een compleet nieuwe kabelboom voor motor en zijspan, later stond deze combinatie tijdens de TT week in het VVV kantoor te Assen. Pracht combinatie!