Een nieuw project; dit keer een prachtige Ducati 900SD hier op de hef tafel voor een nieuwe kabelboom inclusief originele stekkerverbindingen en bedrading in de originele kleuren


Ook de verlichting gerepareerd en de bedrading opnieuw aangesloten van deze prachtige 

Moto Guzzi 850 GT met Ed Pols zijspan, binnenkort foto's van het zijspan uitgevoerd met LED verlichting


Ook van halogeen naar LED verlichting is mogelijk, in dit geval achter aan het frame gemonteerd met eigengemaakte bevestigingsbeugels en het richtingaanwijzer relais vervangen door een LED relais  


Ook van halogeen naar LED verlichting is mogelijk, in dit geval in de stuur einden gemonteerd en het richtingaanwijzer relais vervangen door een LED relais  


Ook voor het doormeten van het diodeblok kan je bij ons terecht, ook het vervangen van de defecte diodes is onze bezigheid!

Op de foto het diodeblok van een Moto Guzzi V50, eindresultaat van de meting; twee defecte diodes.

Storing op afstand (Messenger) problemen met starten van de Honda Goldwing GL1500, meegekeken in het schema met het eind resultaat het 2e startrelais defect, door eigenaar vervangen en weer lekker op vakantie naar het buitenland zonder problemen.

Nu remlicht probleem van een R1100RT aan het repareren, voorremschakelaar besteld en is inmiddels ook weer opgelost. 

Een prachtig ontstekingsproject kunnen repareren van een MV Agusta 350s Ipotesi. 

Ook voor het doormeten van de ontsteking/lichtspoel kunt u bij ons terecht, op de foto de spoelen van een Monet Goyon. Prachtige motor.

Motor & bromfietsbeurs 16 & 17 maart 2019 in Leek (Gr.). Voor ons een goede beurs met een grote vraag naar onze werkzaamheden.

Volgend jaar weer!

Moto Guzzi SP1000,

Verhelpen van volledige sluiting, elektrische start en verlichting aanpassen. kabelboom compleet vernieuwen.

Hier de Moto Guzzi 1000SP in slopersfase, eerst de motor demonteren voordat er kan worden begonnen aan de werkzaamheden.

Honda 250 Rebel,

Prachtig project, kabelboomrevisie, reinigen motorblok, accu, onderhoudsbeurt en netjes afgesteld naar de klant. 

Nieuw project: Honda Goldwing GL1000 KZ met EML zijspan. Restauratie kabelboom,

ombouw van motor naar auto accu, revisieset voorrem, andre radiateur met fan, nieuwe fan- sensor, origineel achterspatbord, stekkerblokken vernieuwd met originele stekkers, nieuwe koplamp, zijspan nieuw lakwerk en LED- verlichting met weerstand.

Het zijspan is terug van de spuiter, Henk Ploeg uit Leek, SUPER STRAK! en is inmiddels bekleed.

Het zijspan op het zijspanframe gemonteerd.

Rest van de plaatwerkdelen ook terug van de spuiter, nu opbouwen.

Hier het eind resultaat van onderstaande werkzaamheden, overal is 100% aandacht aan besteed. Top fiets!​

Op deze prachtige "Moto Guzzi V65 Caferacer" hebben wij een (Elektronik Sachse) elektonische ontsteking opgebouwd, nieuwe kabelboom gemonteerd en uitgevoerd met een digitale km/toerenteller. Ook is een Lithium accu gemonteerd. De eigenaar heeft de complete motor, zowel frame, motorblok, remleidingen, remmen, banden e.d., gerestaureerd en vernieuwd. deze "caferacer" is dan ook in absolute nieuwstaat.

Hiernaast de oude kabelboom van een Moto Guzzi 1000SP Le Mans, deze wordt compleet vernieuwd.

Deze prachtige Moto Guzzi stond tentoongesteld in het VVV kantoor van Assen tijdens de TT week 2019. hartelijk dank dat wij hier aan mee mochten werken.  

Bovenstaande kabelboom compleet vernieuwd en gemonteerd in Moto Guzzi 1000SP Le Mans met een niet kapot te krijgen Ed Pols zijspan.

Nieuw project, verplaatsen regelaar, relais e.d.. Nieuwe schakelaars op het stuur Li & Re, kabelboom vervangen door nieuw (homemade CBE).​ 

0